Cinci zboruri de pe Aeroportul Otopeni dus-intors catre Munchen si Frankfurt au fost anulate miercuri dimineata din cauza grevei Lufthansa, a declarat directorul de comunicare al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, Valentin Iordache.

"Vorbim de doua zboruri dus-intors spre Munchen si trei spre Frankfurt, acestea avand in medie 100 de calatori de transportat", a precizat Iordache. El a mai spus ca 1.000 de zboruri ale companiei au fost anulate din cauza grevei, potrivit Mediafax.

Pilotii Deutsche Lufthansa de pe cursele pe distante medii si scurte din si catre Germania au intrat miercuri in greva, extinzand astfel protestul care a afectat marti cursele intercontinentale, in cadrul conflictului cu conducerea grupului legat de masurile de reducere a costurilor, potrivit Bloomberg Protestul de miercuri are loc in intervalul 00.01 - 23.59 (ora Germaniei).

Sursa foto: Lufthansa/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri