Operatorul aerian low-cost Wizz Air introduce trei zboruri noi din Cluj-Napoca si Bucuresti, incepand cu luna martie, respectiv, mai 2016 si anunta programul de vara 2016.

Noua ruta de la Cluj–Napoca spre München Memmingen va fi disponibila din 28 martie 2016, cu doua zboruri pe saptamana, in fiecare zi de luni si vineri. Din Bucuresti, noul zbor spre Hamburg Lubeck va fi lansat din 20 mai, cu doua curse pe saptamana, tot lunea si vinerea, in timp ce ruta catre Glasgow va fi inaugurata pe 21 mai si zborurile vor fi operate in zilele de marti si sambata.

Biletele de avion pentru noile curse sunt deja disponibile cu preturi incepand de la 129 lei.

Wizz Air anunta, de asemenea, cresterea frecventei pentru unele dintre rutele deja existente, cum ar fi Bucuresti si Timisoara spre Londra Luton sau Cluj-Napoca spre Nuremberg, dar si altele. Reteaua Wizz Air din Romania va beneficia si de o noua aeronava Airbus A321 care va spori capacitatea de transport datorita numarului mare de locuri –230. Vara, in timpul varfului de sezon 2016, baza din Bucuresti va avea patru aeronave A320 si patru A321 care vor fi distribuite pe cele mai populare rute, acum ar fi, de exemplu, Londra Luton, Bruxelles Charleroi, Roma Ciampino si Madrid.

Cu aceasta extindere a rutelor, reteaua de zbor Wizz Air Romania numara in total 95 de rute, spre 15 tari diferite, de la 8 aeroporturi.

rute noi Wizz Air

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri