"Am investit in restaurant circa 170.000 de euro, avand in vedere ca toate partea de amenajari am facut-o noi (Delta Studio - n.r.) si au fost, asadar, costuri mai mici. Estimam ca vom amortiza investitia intr-un an si jumatate sau doi", a afirmat Bonea, care este si director general al Delta Studio. Sotia lui este actionarul majoritar al companiei specializate in amenajari interioare, care furnizeaza placi ceramice, instalatii sanitare, dar si mobila. Ea detine cea mai mare cota si din restaurantul deschis in zona cinematografului Scala, potrivit Mediafax.

"Ideea restaurantului a aparut prin februarie-martie si deschiderea a fost in iulie. Are 60 de locuri, fiind compartimentat in doua spatii la parter, pentru fumatori si nefumatori, iar la subsol are o crama, unde se pot degusta vinurile, spatiu adresat nefumatorilor", a spus Bonea.

Naan Food & Drink Studio are specific international, cu preparate bazate pe produse proaspete si cat mai naturale, cu influente din diverse tari si din bucataria moleculara. "Ne propunem sa facem produsele accesibile unui segment mai larg de clienti, nu am dorit sa punem preturile foarte sus. Clientii vor fi consiliati de personalul restaurantului in alegerea preparatelor, primind totodata sugestii pentru cele mai potrivite tipuri de vin", explica proprietarul.

Preturile preparatelor sunt cuprinse intre circa 20 de lei si 65 de lei, iar selectia de vinuri provine din soiuri autohtone, cuprinzand 96 de etichete. Restaurantul este condus de somelierul Ovidiu Olteanu.

Citeste si:

Clientii vizati sunt din segmentul "smart luxury", care cauta produse de calitate, dar sunt atenti totodata la nota de plata. Mai exact, Bontea se asteapta ca restaurantul sa fie vizitat in special de angajatii in multinationale, cei cu salarii mari, dar si persoanele care detin un business. "Tinta noastra este sa facem venituri de 1.500 de euro pe zi, deci 40.000-45.000 de euro pe luna", a punctat Bonea.

Raportat la un an, incasarile s-ar ridica la putin peste jumatate de milion de euro. Proprietarii locatiei se gandesc sa deschida o retea de restaurante Naan dupa un an sau chiar mai repede, daca proiectul-pilot se dovedeste de succes. Astfel, ar urma inca unul in Bucuresti si apoi altele in orase mari, precum Timisoara, Cluj-Napoca si, probabil, Sibiu.

"In materie de restaurante te bazezi foarte mult pe personal, pe echipa care conduce si atunci trebuie sa gasesti in primul rand omul potrivit, mai ales ca la distanta e mai greu de gestionat", spune fondatorul Delta Studio. Dupa amortizarea investitiei, el isi propune ca restaurantul sa ajunga la un profit brut lunar cuprins intre 6.000 euro si 10.000 euro, ceea ce ar plasa rezultatul anual brut la minim 70.000 euro, pana la 120.000 euro.