Turoperatorul Cocktail Holidays lanseaza pachete de vacanta catre destinatia Madeira, pentru Revelion 2016. Zborurile vor fi operate de compania aeriana Tarom si vor fi cu plecare din Bucuresti.

Pachetele turistice pornesc de la 978 de euro de persoana, pentru un hotel de trei stele, si includ sase nopti de cazare cu masa, biletul de avion, transferurile aeroport – hotel - aeroport, taxele de aeroport, asistenta turistica pe tot parcursul sejurului si asigurarea complexa de calatorie - Cocktail Travel Protection.

"In ultimii ani am creat pachete turistice pentru Portugalia, inclusiv in zonul rece, insa cu bilete de avion pe cursele de linie. Cererea mare pentru perioada sarbatorilor de iarna de anul trecut ne-a convins sa lansam, pentru 2015/2016, un charter catre Madeira, tocmai pentru a oferi turistilor romani experiente cu totul memorabile, mai ales ca in aceasta insula se organizeaza cel mai frumos si de notorietate foc de artificii din Europa", spune Adriana Goicea, director general Cocktail Holidays.

Oferta Cocktail Holidays cuprinde insa si mai multe destinatii exotice pentru acest Revelion. Datorita solicitarilor pentru vacante in zone calduroase - care sunt din ce in ce mai multe de la an la an, anul acesta turoperatorul a decis introducerea mai multor chartere in destinatii exotice. Astfel, oferta Cocktail Holidays pentru sezonul de iarna 2015-2016 include sejururi in Mauritius cu tarife ce pornesc de la 2.958 de euro, in insulele Maldive – de la 2.833 de euro si Sri Lanka – de la 1.706 euro. Toate tarifele includ biletele de avion, cazare si masa, transferuri, asigurari si asistenta turistica pe tot parcursul sejurului.

Oferta completa de Revelion cuprinde si sejururi catre destinatii deja foarte cautate de catre romani, precum Sharm el Sheikh, cu preturi de la 493 de euro/persoana, respectiv Emiratele Arabe Unite, cu tarife de la 890 de euro/persoana.

"Pentru Revelion 2016 am pregatit mai multe pachete de vacanta pentru destinatiile exotice, incercand astfel sa venim in intampinarea tuturor preferintelor turistilor care aleg sa calatoreasca in aceasta perioada a anului. In ultimii ani am avut o cerere foarte mare pentru aceste destinatii, mai ales in lunile decembrie-februarie, motiv pentru care am introdus zborurile charter la multe dintre ele. Anul acesta au inceput deja inscrierile si ne asteptam ca cele mai vandute pachete de Revelion sa fie Madeira, Emiratele Arabe Unite, Mauritius si Egipt", spune Adriana Goicea.

Pentru sarbatorile de iarna, turoperatorul Cocktail Holidays a pregatit pachete de vacanta ce includ si Targurile de Craciun in destinatii precum Viena, Praga sau Munchen. Astfel, pachetele turistice pornesc de la 349 de euro de persoana, pentru trei nopti de cazare cu mic dejun si transport cu avionul, in Praga, 399 de euro in Viena si 499 de euro in Munchen.

"Targurile de iarna organizate in capitalele europene sunt spectaculoase, iar atmosfera lor festiva atrage in fiecare an foarte multi turisti romani. Anul acesta am pregatit pentru destinatiile cele mai cerute atat pachete pentru targurile de iarna, cat si pentru petrecrerea Craciunului. O alta atractie care credem ca va fi un succes este Craciunul la Ieslea din Bethleem, din Israel, unde se va organiza si o cina festiva", a completat Adriana Goicea.

Prompt Service Travel Company a fost infiintata in urma cu 22 de ani. Cocktail Holidays este brandul turistic al Prompt Service Travel, lansat in urma cu 11 ani. Turoperatorul a mers pe diversificarea destinatiilor de charter inca din 1995, cand a introdus sejururile catre Creta. De 23 de ani, oferta de chartere a Cocktail Holidays s-a dezvoltat, in prezent, compania operand peste 25 de destinatii charter. Din 2005, compania a inceput operarea charterelor din afara Bucurestiului. In prezent, Cocktail opereaza chartere din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi etc.

Sursa foto: Madeira/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri