Cea mai scumpa vacanta de Revelion 2016, cumparata pana acum din Romania, costa 25.000 euro si presupune un circuit de doua saptamani in Argentina si Brazilia, cu zboruri la business class, de care se va bucura un cuplu de romani.

Vacanta de Revelion 2016 a fost cumparata prin agentia Eturia. De altfel, 10.000 de romani, dintre care 3.000 prin agentia Eturia, vor petrece Craciunul si Revelionul in destinatii exotice.

Cele mai numeroase cereri s-au inregistrat pentru excursii in tari precum Cuba, Maldive, Republica Dominicana, Thailanda, Mexic sau Statele Unite ale Americii. De asemenea, au existat si cereri speciale, precum croazierele in Sydney in noaptea de Revelion, pentru a vedea celebrele focuri de artificii din apropierea Operei, sau cina festiva dintre ani direct pe plaja, pe una dintre insulele-atol din Maldive.

Alte destinatii atipice cerute de catre clienti pentru sarbatorile de iarna sunt Guatemala, Columbia, Ecuador, Galapagos, Laos sau Myanmar.

Cat costa un sejur in Cuba, Vietnam sau Kenya

Tariful unui sejur la plaja in destinatii celebre precum Republica Dominicana sau Cuba incepe de la 2.250 de euro/ persoana si poate ajunge pana la 2.930 euro/ persoana, tarif in care este inclus zborul de linie cu toate taxele aferente, cazarea cu all-inclusive, transferurile si vizitele la unele obiective turistice. In cazul circuitelor, cum sunt cele in Argentina, Vietnam, S.U.A. sau Mexic, tarifele incep de la 2.270 euro/ persoana si pot ajunge la 5.000 euro/ persoana, in functie de complexitatea sejurului si numarul de zile. Pentru cei ce prefera sa dea si un aer de aventura vacantei, un safari de Revelion in Kenya ajunge la 2.590 de euro/ persoana.

"Anul acesta am avut o crestere de 15%, iar perioada cea mai buna pentru vanzari la pachetele de iarna abia acum incepe. Se simte apetitul crescut al romanilor pentru destinatiile indepartate si din ce in ce mai multi turisti doresc sa isi faca sarbatorile de iarna in locuri cu clima calda", a declarat Sorin Stoica, directorul agentiei de turism Eturia.

Eturia, gandita ca o agentie tailor-made, a vandut in cei opt ani de activitate peste 11.000 de pachete de vacanta personalizate si vacanṭe in destinatii exotice. Din cei peste 15.000 de turisti care au ales serviciile agentiei Eturia, circa 75% sunt clienti fideli. Ofertele sale includ, la ora actuala, 120 de destinatii din intreaga lume, iar cele mai solicitate sunt Republica Dominicana, Maldive, Cuba si Mexic. In anul 2014, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 5,3 milioane de euro.

Sursa foto: Rio de Janeiro/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri