Operatorul aerian de linie Austrian Airlines introduce pentru finalul anului noi curse internationale adaugand in programul de zbor o noua destinatie pe continentul Nord American, precum si destinatii exotice din Asia si Africa.

De pe 16 octombrie 2015, o aeronava Boeing 777 Austrian Airlines va efectua curse catre Miami in fiecare zi de luni, miercuri, vineri, sambata si duminica. Compania adauga o noua destinatie in America de Nord, alaturi de cele cinci deja existente: New York, pe aeroporturile Newark si John F. Kennedy, Washington si Chicago in SUA, precum si Toronto in Canada. Cererea in crestere pentru aceasta zona a determinat compania sa mareasca frecventa zborurilor catre destinatiile din lista sa, operand pana la o cursa pe zi catre acestea.
Cursele catre Miami vor fi disponibile pe durata intregului an. Durata zborului, ce va acoperi 8.400 kilometri, va fi de 9 ore si 40 de minute. Pretul unul bilet dus-intors, cu plecare din Bucuresti, incepe de la 529 de euro, cu toate taxele incluse.

Din 29 octombrie 2015, compania va opera zboruri non-stop Viena-Mauritius in fiecare zi de joi si zboruri Mauritius-Viena in fiecare vineri. Dupa 10 ore si 40 de minute de zbor, aeronava va ateriza pe Aeroportul International Sir Seewoosagur Ramgoolam din Mauritius.

Alaturi de Mauritius si Miami, Austrian Airlines adauga retelei sale o noua destinatie exotica. Pe 27 octombrie 2015, Austrian Airlines va incepe operarea zborurilor saptamanale (in fiecare marti) catre Colombo, capitala statului Sri Lanka. Aceasta reprezinta un nou reper de zbor pentru Austrian Airlinesc in Asia, alaturi de Delhi, Bangkok, Insulele Maldive, Beijing si Tokyo. Compania va opera un zbor cu o aeronava de tip Boeing 767 pe ruta spre Colombo, zborul urmand sa acopere o distanta de aproximativ 7.450 kilometri in circa 9 ore si 10 minute.

Sri Lanka este o destinatie care va fi disponibila pe durata iernii, iar pretul unui bilet dus-intors cu plecare din Bucuresti incepe de la 545 euro, cu toate taxele incluse.

Austrian Airlines va lansa anul viitor un zbor de lunga distanta catre o noua destinatie din Asia, Shanghai. Astfel, Incepand cu data de 4 aprilie 2016 si pana la finalul anului, compania va opera un zbor cu o aeronava Boeing 777 catre Shanghai. In aprilie 2016, cursele vor avea o frecventa de 5 zboruri pe saptamana, iar incepand cu 1 mai 2016, cursa va fi zilnica. Shanghai este cea de-a doua destinatie din China din lista operatorului austriac, alaturi de Beijing. Cursa Viena – Shanghai va avea o durata de aproximativ 10 ore si 20 de minute, distanta dintre cele doua orase fiind de peste 8.500 de kilometri. Tarifele pentru cursele pe ruta Bucuresti - Shanghai incep de la 599 pentru zboruri dus-intors, cu toate taxele incluse.

Austrian Airlines este cel mai mare operator aerian din Austria si ofera o retea globala de rute catre aproximativ 130 de destinatii. Reteaua de destinatii este in mod particular mai densa catre Europa Centrala si de Est, Austrian Airlines fiind lider de piata in aceasta regiune, cu 41 de destinatii. In Romania, compania aeriana opereaza 49 de zboruri pe saptamana din Bucuresti, Sibiu, Iasi si Cluj-Napoca (in regim code-share) catre Viena.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri