Wizz Air a inceput saptamana aceasta zborurile din Bucuresti catre Stockholm Skavsta si Pescara (Italia), de doua ori pe saptamana.

Ruta catre Stockholm este lunea si vinerea, in timp ce cursele Bucuresti – Pescara sunt tot de doua ori/saptamana, joi si duminica. Zborurile catre Suedia vor conecta Bucurestiul la cea de-a treia destinatie din Scandinavia catre care opereaza compania, dupa Oslo si Malmo. Pescara reprezinta cel de-al 13-lea oras din Italia unde Wizz Air efectueaza zboruri. Biletele pentru noile rute sunt disponibile la preturi care incep de la 109 lei.

“Zborurile care incep saptamana aceasta din Romania spre Stockholm si Pescara sunt programate ideal pentru city break-uri. Totodata, acestea ofera oportunitati foarte bune de calatorie pentru oamenii de afaceri care trebuie sa petreaca mai multe zile in orasul de destinatie", a declarat Tamara Mshvenieradze, corporate communications manager Wizz Air.

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrala si de Est, care opereaza o flota de 63 de aeronave Airbus A320 si ofera mai mult de 390 de rute de la 22 de baze, ce leaga 114 destinatii din 39 de tari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri