iesirea pe strada a romanilor nu este decat dorinta de a elimina practici de guvernare pe care nu trebuie sa le aiba un stat modern si membru al Uniunii Europene, este de parere Daniel Truica, proprietarul Vola.ro.

"In general, orice situatie politica instabila se reflecta negativ in mediul economic. Dar as remarca faptul ca ceea ce se doreste acum in strada este eliminarea unor practici de guvernare care nu trebuie sa mai existe intr-un stat modern, membru al UE. Eliminarea coruptiei, reducerea birocratiei sunt de altfel deziderate ale mediului de afaceri, exprimate de multe ori in ultimii ani. Sper ca dupa foarte multe false starturi ne vom sufleca manecile cu totii, guvernanti si mediul de afaceri, si vom putea construi ceva mai bun, pe termen lung", este opinia lui antreprenorului Daniel Truica.

El a mai subliniat ca un sistem politic sanatos naste un mediu de afaceri competitiv si ca orice instabilitate pe termen scurt este justificata daca aduce schimbari profunde, de structura, in mediul politic, in relatia dintre guvernanti si guvernati. "Imi doresc un premier si un guvern care sa-mi promita aceste schimbari intr-un mod credibil, fie ca este tehnocrat, sustinut politic sau de pe Marte", a incheiat antreprenorul.

WALL-STREET.RO a luat mai multe reactii ale mediului de business dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat depunerea mandatului Cabinetului sau.

Ulterior, presedintele Klaus Iohannis a trimis o scrisoare presedintilor partidelor parlamentare, pe care ii invita la consultari pentru desemnarea unui candidat pentru functia de prim-ministru, primele chemate la Cotroceni, joi, fiind PSD, PNL, UDMR si grupul minoritatilor nationale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri