Grupul american Goldman Sachs, una dintre cele mai mari banci de investitii din lume, cumpara 10 hoteluri K+K din Europa, printre care si K+K Hotel Elisabeta din Bucuresti, scrie Hotel Management.

Familia austriaca Koller vinde cele 10 hoteluri K+K din Barcelona, Paris, Londra, Praga, Viena, Munchen, Bucuresti si Budapesta unui joint venture format din banca de investitii Goldman Sachs si grupul hotelier Highgate Hotels. Valoarea tranzactiei nu a fost facuta publica.

Cele 10 hoteluri de 4 stele si 4 stele plus au impreuna 1.200 de camere. Brandul K+K a cumparat hotelul Elisabeta de la Piata Universitatii din Bucuresti in 2005. In 2014, K+K Hotel Elisabeta a fost numit cel mai bun hotel din Romania de site-ul TripAdvisor. Hotelul de 4 stele Elisabeta din Bucuresti pune la dispozitie 67 camere business si executive, un bistro, 2 sali de conferinte si zona de wellness. O noapte de cazare intr-o camera dubla la K+K Hotel Elisabeta costa intre 79 si 110 euro.

Sursa foto: Receptie hotel/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri