Agentia de turism Perfect Tour renunta la traditionalul targ de turism de la Romexpo si organizeaza cel mai mare targ virtual, cu vacante la jumatate de pret si inconjurul lumii de la 6.300 euro.

Travel Week 2015, targul de turism online desfasurat pe platforma www.travelexpo.ro, are loc intre 11 si 18 noiembrie si incepe practic cu o zi inaintea Targului de Turism al Romaniei, organizat la Romexpo, Bucuresti, intre 12 si 15 noiembrie.

Targul de turism online are peste 30 de standuri si peste 10 expozanti, cu vacante la jumatate de pret. Cea mai mare reducere a targului virtual este de 65% pentru early booking (n.r.: inscrieri timpurii) vara lui 2016 pe litoralul bulgaresc. Alte oferte alte targului online sunt o vacanta de 4 nopti la Disneyland Paris mai ieftina cu 55% si o vacanta in jurul lumii de la 6.330 euro de persoana (zbor cu taxe, transferuri si cazare cu mic dejun), pe ruta Londra – Bangkok - Singapore - Sydney – Auckland – Hawaii – San Francisco – Londra.

Oferte vor fi si pentru vacante in Tara lui Mos Craciun, croaziere, circuite, schi, piete de Craciun, Revelion, city-break-uri, luna de miere, vacante exotice, vacante all inclusive si vacante pentru familie si pentru pachete cu cazare in hoteluri doar pentru adulti sau hoteluri care primesc si animale de companie.

Astfel, Perfect Tour nu va avea stand la Targul de Turism al Romaniei si organizeaza pentru a doua oara targul de turism online, dupa o prima editie in 2010, o noutate pe piata din Romania. "Costurile sunt incomparabil mai mici fata de participarea la un targ traditional, iar vizitatorii nu platesc bilet de intrare si vine in intampinarea celor pentru care timpul este extrem de pretios, care nu isi permit sa piarda 2-3 ore printre standuri. Ne axam pe nise, pe destinatii si locatii inedite. Vrem ca la Perfect Tour clientul sa gaseasca orice cauta, iar nisele despre care vorbim se afla pe un puternic trend ascendent. Lumea nu mai vrea doar clasicul all inclusive", au spus reprezentantii agentiei de turism.

Targul de turism virtual poate fi accesat de pe orice dispozitiv mobil. Utilizatorii vor avea la dispozitie un chat live si se vor putea inscrie la diferite concursuri.

Sursa foto: Maxx-Studio/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri