Wizz Air a reinnoit contractul cu Lufthansa Technik Maintenance si Lufthansa Technik Budapest pe o perioada de 8 ani pentru servicii de mentenanta ale aeronavelor de la bazele din Romania, Slovacia si Ungaria.

Lufthansa Technik Maintenance va asigura servicii in Romania la bazele din Bucuresti, Cluj-Napoca, Targu-Mures, Timisoara si Craiova, dar si in Košice in Slovacia, in timp ce Lufthansa Technik Budapest le va executa in Budapesta si Debrecen.

”Acum mai bine de 10 ani am inceput sa lucram impreuna cu Wizz Air din momentul fondarii acesteia, cand operau doar cu doua aeronave si speram sa sarbatorim impreuna cu Wizz Air preluarea celui de-al 100-lea avion in perioada contractului abia semnat”, a declarat Dietmar Focke, CEO Lufthansa Technik Budapesta.

Operatorul aerian low-cost Wizz Air a depasit in octombrie pragul de 100 de milioane de pasageri transportati, dupa 11 ani de la primul zbor, cifra fiind inregistrata pe un zbor Londra-Varsovia.

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrala si de Est, care opereaza o flota de 63 de aeronave Airbus A320 si ofera mai mult de 390 de rute de la 22 de baze, ce leaga 114 destinatii din 39 de tari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri