Operatorul aerian low-cost irlandez Ryanair ofera bilete de avion la pret de 5 euro din si spre Bucuresti catre cinci destinatii pana joi, 26 noiembrie, ora 02:00.

Ryanair are 100.000 de locuri pentru aceasta oferta de iarna. Cele cinci rute pe care pot calatori romanii sunt:

  • Milano Malpensa
  • Milano Bergamo
  • Bologna
  • Roma Ciampino
  • Bruxelles Charleroi

“Pentru a marca lansarea sezonului festiv de iarna am inaugurat o noua vanzare promotionala prin scoaterea la vanzare a 100.000 de locuri din peste 250 de rute, la doar 5 euro, pentru calatorii in Decembrie. Aceste locuri promotionale pot fi rezervate incepand de acum pana Joi, 26 noiembrie, ora 02:00 (ora Romaniei)", a declarat Robin Kiely, Ryanair.

Ryanair Holdings, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, vrea pana in 2024 sa devina cea mai mare linie aeriana low-cost din lume, cu o flota de peste 500 de aeronave si 160 de milioane de pasageri. In prezent, Ryanair opereaza in 31 de tari, are o flota de peste 300 de aeronave si are comenzi pentru inca 300 de aeronave.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri