Autoritatea Nationala pentru Turism din cadrul Ministerului Transporturilor Constuctiilor si Turismului nu are inca un presedinte deoarece premierul nu a facut cunoscut inca numele acestuia, a explicat ministrul transporturilor, Radu Berceanu.

Intrebat de ziaristi despre noul presedinte al ANT, Radu Berceanu a spus ca "a inaintat primului-ministru propunerea pentru numirea unui nou presedinte al Autoritatii Nationale pentru Turism de circa 35 de zile, dar nu a primit inca un raspuns de la Guvern".

"Eu am inaintat propunerea pentru numirea noului presedinte, de peste 35 de zile, dar nu am primit nici un raspuns de la primul-ministru. Din ce am inteles eu initial a fost propus domnul Nicolae Buzdun", a afirmat citat de Rompres Radu Berceanu.

Ministrul a precizat ca pentru postul de presedinte a fost propus un om experimentat, cu o pregatire in domeniu, in varsta de circa 40 de ani, dar nu a vrut sa ii spuna numele. "Cel pe care l-am propus nu este membru al partidului democrat, dar se pare ca acum liberalii o sustin pe doamna (Lucia) Morariu (vicepresedinte al Asociatiei nationale al Agentiilor de Turism n.r) care este directoarea unei agentii de turism si este apropiata de PNL", a precizat Radu Berceanu.

Presedintele ANT a fost schimbat din functie pe fondul unor nemultumiri ale ministrului transporturilor la adresa activitatii institutiei. Pe 11 iulie, ministrul Radu Berceanu, s-a declarat nemultumit de modul in care sunt aplicate proiectele pentru dezvoltarea turismului din Romania.

"La nivel de strategie avem idei si proiecte care parcurg etape electorale sau ministeriale si apoi sunt uitate, fara a fi aplicate intr-o anumita masura, astfel incat sa vedem daca sunt bune sau nu", explica ministrul Berceanu. Acesta a criticat si serviciile de pe Litoral. "Nu ANT-ul aduce turisti, ci calitatea serviciilor de la Mare, daca este sa vorbim de litoralul romanesc", arata ministrul.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri