Agentia de turism Christian Tour lanseaza excursii de tip pelerinaj in Grecia, Turcia, Israel, Iordania, Egipt, Republica Moldova si in Romania, sub brandul Pellerin.

„Pamantul fagaduintei” poate fi descoperit in pelerinaje cumulate intre trei destinatii: Israel-Iordania si Israel-Peninsula Sinai. In Grecia, turistii pot vizita, printre altele, Complexul Meteora, Muntele Athos, Manastirea Sf. Paisie Aghioritul, Insula Eghina, Insula Evia, Insula Corfu, Insula Kefaloni. In Turcia, pot vizita Cappadocia, unde s-au infiintat printre primele biserici crestine, iar in Istanbul - una dintre cele mai frumoase lacasuri de cult din lume, Catedrala Sf. Sofia.

In Romania, pelerinii se indreapta spre Bucovina, Maramures, Manastirea Prislop, Manastirea Nicula, Manastirea Sihastria, lacasuri de cult din Valcea, Manastirea Sf. Andrei din Dobrogea.

Cele mai solicitate destinatii de acest gen, din datele Christian Tour, sunt Israel, Grecia (Muntele Athos) si Turcia, iar in Romania – manastirile din Bucovina si din Valcea si Manastirea Sf. Andrei din Dobrogea. Pelerinii calatoresc cel mai adesea in preajma sarbatorilor crestine sau cand se celebreaza hramul unor biserici si manastiri si au cheltuieli reduse - in destinatiile externe ajung in medie la 200 de euro de persoana, iar in Romania, de pana la 100 de lei pe zi.

Pachetele turistice pentru Grecia pornesc de la 95 de euro de persoana si includ transport cu autocarul, 3 nopti de cazare la hotel de 3 stele, cu mic dejun. Iar calatoriile de 6 zile in Israel-Iordania, cu cazare la hoteluri de 3 si 4 stele, demipensiune si transport cu avionul au preturi incepand de la 485 de euro. Haifa, Ierusalim, Bethleem, Cana Galileii, Muntele Tabor, Muntele Fericirilor, Marea Moarta, Muntele Maslinilor, Muntele Sion, Via Dolorosa sunt cateva dintre punctele importante din aceasta calatorie.

Grupurile de turisti sunt insotite de ghizi vorbitori de limba romana, iar in unele cazuri, de preoti sau teologi care pot detalia istoria si semnificatiile fiecarui loc vizitat.

Christian Tour a avut anul trecut o cifra de afaceri neta de aproximativ 48 milioane euro si un profit net de 516.000 euro, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, ceea ce o claseaza pe locul 3 in topul celor mai mari agentii de turism din Romania.

Sursa foto: Sean Pavone/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri