TAROM ar putea apela la alti furnizori autorizati pe aeroportul Henri Coanda Bucuresti, dupa ce angajatii Globe Ground Romania, care asigura transportul pasagerilor, incarcatul bagajelor si curatenia avioanelor in aeroport, au anunta ca vor face vineri o greva de avertisment.

"In legatura cu greva de avertisment anuntata de catre angajatii companiei Globe Ground Romania, TAROM precizeaza ca analizeaza solutii prin care sa fie diminuat la minim impactul negativ al eventualelor actiuni sindicale ale furnizorului de servicii la sol. In acest sens este luata in considerare posibilitatea apelarii la alti furnizori autorizati pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti", potrivit unui anunt al operatorului aerian , conform Mediafax.

Angajatii companiei care asigura transportul pasagerilor, incarcatul bagajelor si curatenia avioanelor in Aeroportul "Henri Coanda" Otopeni vor face vineri o greva de avertisment, de doua ore, fiind nemultumiti de program, dar si de nivelul de salarizare.
Protestul va avea loc intre orele 13.00 si 15.00 si ar putea duce la intarzierea unor zboruri.

Sursa foto: Jaromir Chalabala / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri