Golden Tulip Romania va incheia, in 2007, contracte de parteneriat in franciza cu sase noi hoteluri, reteaua urmand sa atinga 10 hoteluri, a declarat directorul pentru Romania si Moldova al Golden Tulip, Paul Marasoiu.
'In primavara anului viitor vom deschide sase noi hoteluri Golden Tulip in franciza in Transilvania, toate in orase mari, urmand sa avem hoteluri Golden Tulip si in Bulgaria si Republica Moldova', a spus Paul Marasoiu.

Grupul Golden Tulip are deja patru hoteluri francizate in Bucuresti - Golden Tulip Times, Golden Tulip Sky Gate, Golden Tulip Bucharest, Tulip Inn Bucharest City.

Golden Tulip Romania si Hotelul Golden Tulip Times din Bucuresti au aniversat marti primul an de la lansare pe piata a Hotelului Times si de la semnarea acordului de franciza privind afilierea sa la Golden Tulip.

'Suntem mandri ca hotelul a atins inca din primul an de operare gradul mediu de ocupare inregistrat la nivelul Capitalei, de 68 la suta, generandu-si un portofoliu de peste 300 de companii, din care ponderea cea mai mare o au clientii corporate si agentiile de turism. Volumul afacerilor derulate de hotelul Golden Tulip Times in ultimul trimestru din 2005 s-a triplat pana la jumatatea anului 2006, astfel ca investitia se recupereaza in ritm accelerat', a declarat directorul general Golden Tulip Times, Costina Gandac.

Golden Tulip Times a inregistrat in doar un an de la inaugurare 12.464 persoane. Hotelul Golden Tulip Times are 70 de camere, cu design si dotari ultramoderne, care includ: Internet wireless, aer conditionat cu control individual, seif, TV cablu, minibar, telefon. Hotelul ofera oaspetilor: un restaurant cu preparate din bucataria internationala si romaneasca (80 locuri), cafeneaua cu terasa si un Club 'la inaltime', cu o spectaculoasa vedere panoramica asupra orasului. De asemenea, Golden Tulip Times ofera si patru sali de conferinta, cu capacitate intre 10 si 100 de delegati, dotate cu tehnologie multimedia care pot fi amenajate in functie de nevoile particulare ale fiecarui client.

Golden Tulip Hospitality Group, cu sediul in Amersfoort-Olanda si Lausanne-Elvetia, este o companie internationala cu peste 500 hoteluri insumand circa 47.000 camere in peste 47 tari. Golden Tulip Hospitality Group opereaza sub franciza sau sub contracte de management hoteluri situate in Europa, Orientul Mijlociu & Africa, Asia-Pacific si Americi. Ca o companie multi-brand, Golden Tulip Hospitality Group vizeaza segmentele de patru, trei si doua stele.

Golden Tulip ofera un concept de franciza aparte, ce implementeaza standardele internationale pastrand specificul local, sub brandul 'Golden Tulip' destinat hotelurilor de 4 stele de tip business si resort li brandul 'Tulip Inn' pentru categoria trei setele. La nivelul de doua stele, Golden Tulip dezvolta o alianta cu lantul francez B&B.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri