Ryanair vinde bilete de avion cu un euro intre mai multe orase din Europa, mai putin din Romania. Din Bucuresti, un zbor costa de la 5 euro. Oferta este valabila pana joi, la miezul noptii, pentru calatorii in luna februarie, dupa cum a anuntat operatorul low-cost pe site-ul si pe pagina de Facebook a companiei. Urmareste insa si in afara perioadelor de promotii oferta actualizata la zboruri in Europa cu Ryanair.

Sursa foto: captura Ryanair.com

Biletele de avion la un euro sunt valabile pentru zboruri din Milano, Bruxelles, Londra, Paris catre mai multe orase din Europa.

Urmareste si compara preturile din oferta actuala de zboruri cu Ryanair.

Din Bucuresti, puteti zbura in februarie intre 5 si 10 euro catre cateva destinatii:

Pretul include toate taxele si doua bagaje de mana: unul de maximum 10 kg cu dimeniunsile maxime de 55 cm x 40 cm x 20 cm si o geanta mica cu dimensiunile maxime 35 cm x 20 cm x 20 cm. Pentru bagajul de cala, pasagerii trebuie sa achite taxe suplimentare. De asemenea, check-in-ul este gratuit daca este facut online.

Ryanair Holdings, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, vrea pana in 2024 sa devina cea mai mare linie aeriana low-cost din lume, cu o flota de peste 500 de aeronave si 160 de milioane de pasageri. In prezent, Ryanair opereaza in 31 de tari, are o flota de peste 300 de aeronave si are comenzi pentru inca 300 de aeronave.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri