Pe Valea Prahovei, o pensiune de trei stele din Sinaia are o oferta care include cazare pentru doua nopti in camera decorata cu lumanari, mic dejun inclus si o sticla de vin sau sampanie in camera.

Pretul unui astfel de pachet turistic este de 276 de lei de persoana, iar cei care opteaza pentru aceasta oferta beneficiaza de zece la suta reducere la restaurant, dar si de 15 la suta discount la un club din apropierea pensiunii, scrie Mediafax.

Tot la Sinaia, un hotel de trei stele a pregatit o oferta speciala pentru indragostiti. Acestia pot petrece una sau doua nopti, pot primi micul dejun in camera si beneficiaza de piano-concert, cina romantica si relaxare la centrul SPA al hotelului. Ei vor beneficia si de late check-out in 15 februarie, cand camerele vor fi eliberate la ora 16.00, preturile la aceste pachete turistice fiind intre 370 de lei pentru o noapte in camera dubla si 790 de lei pentru doua nopti petrecute intr-un apartament al hotelului.

La un hotel de patru stele din aceeasi statiune, week-end-ul de Valentine’s Day costa intre 1.090 de lei si 1.740 de lei si include doua nopti de cazare, ”pachet surpriza” in camera, cina romantica, acces la SPA, inclusiv pe timp de noapte si 50 la suta discount la centrul de divertisment al hotelului, unde se joaca bowling si biliard.

La Predeal, un hotel de patru stele a pregatit pentru week-end-ul 13-15 februarie o oferta speciala care include doua nopti de cazare, demipensiune si cina romantica, la un pret de 215 lei de persoana.

De Valentine’s Day, o oferta speciala are si un hotel de trei stele din Bran, ai carui proprietari le promit indragostitilor ”rasfat culinar deosebit”, care include somon, branzeturi frantuzesti, bruschete si ton in cosulet de piersica. Pachetul turistic, al carui pret este de 275 de lei de persoana pentru doua nopti de cazare, include, de asemenea, o surpriza in camera, despre care gazdele spun ca ”va desavarsi atmosfera sarbatorii”.

In Poiana Brasov, week-end-ul de Valentine’s Day costa, la un hotel de patru stele, 550 de lei de persoana, pachetul turistic incluzand vin rosu, ciocolata si cos de fructe in camera, cina romantica, dar si relaxare si tratament la SPA.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri