Ryanair introduce din 3 noiembrie o noua ruta din Craiova catre/din Valencia, operata de doua ori pe saptamana.

Oferta de lansare porneste de la 25 de euro si este valabila pana miercuri, 24 februarie, la miezul noptii. Zborul catre Spania va aduce peste 33.000 de clienti pe an pe Aeroportul Craiova (al 3-lea aeroport Ryanair din Romania).

Ryanair va deschide baza pe Aeroportul Otopeni, din 30 octombrie, cu trei aeronave, o investitie de 300 milioane de dolari. Operatorul aerian va introduce anul acesta doua rute noi din Bucuresti catre Atena si Timisoara si mai multe zboruri catre Bruxelles (9 zboruri pe saptamana), Milano Malpensa (zilnic) si Dublin (5 zboruri pe saptamana).

In total, din Bucuresti vor fi 10 rute, inclusiv catre Bologna, Londra, Madrid, Milano Bergamo si Roma si 90 de zboruri saptamanale. Astfel, compania aeriana estimeaza ca va avea 1,4 milioane de pasageri pe an si o crestere a traficului cu 75% pe Aeroportul din Bucuresti.

Sursa foto: Arena Photo UK/ Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri