Blue Air a anuntat ca zborul 0B223/224 Bacau – Bruxelles – Bacau de marti, 22 martie 2016, a fost anulat, in urma exploziilor ce au avut loc la Bruxelles, potrivit unui comunicat de presa al companiei aeriene.

"Avand in vedere evolutia nefericita a evenimentelor din Bruxelles, compania Blue Air comunica pasagerilor sai ca, in interesul sigurantei tuturor, zborul 0B223/224 Bacau – Bruxelles – Bacau de astazi, 22 martie 2016, este momentan anulat, pasagerii find rugati sa ne contacteze pentru a le oferi alternative in urmatoarele zile. Pentru moment transportul in orasul Bruxelles este complet blocat, fiind astfel in imposibilitatea de a organiza transferul pasagerilor catre alte aeroporturi", se arata in comunicatul de presa al companiei Blue Air, citat Mediafax.

Compania aeriana Tarom a anuntat, marti dimineata, ca aeronava B737 – 700 care a decolat de la Bucuresti la ora 07.20, cu destinatia Bruxelles, a fost redirectionata catre aeroportul din Amsterdam.

"Tinand cont de explozia care a avut loc pe aeroportul din Bruxelles, terminalul plecari, Compania TAROM informeaza faptul ca aeronava B737 – 700 a companiei TAROM , cu numar de zbor RO 371 care a decolat de la Bucuresti la ora 07.20, cu destinatia Bruxelles, avand la bord un numar de 81 de pasageri a fost redirectionata catre aeroportul din Amsterdam", a anuntat compania Tarom inr-un comunicat de presa.

Cel putin 13 persoane au murit, iar alte 35 sunt grav ranite in urma exploziilor produse pe un aeroport si in statii de metrou din orasul belgian Bruxelles, in ceea ce par a fi atacuri teroriste coordonate, afirma surse citate de Reuters.

Cel putin doua explozii au avut loc marti dimineata in incinta Aeroportului Zaventem din Bruxelles, bilantul fiind de cel putin zece morti si 30 de raniti. Alte doua explozii au fost semnalate in statiile de metrou Maalbeek, foarte aproape de sediul Comisiei Europene, si Schuman.

Conform unui bilant preliminar, 13 persoane au fost ucise, iar alte zeci sunt ranite in ceea ce par a fi atacuri teroriste coordonate. Circa 35 de persoane sunt in stare grava.

Sursa foto: iurii / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri