Romanii prefera calatoriile de scurta durata, printre principalele destinatii preferate de acestia aflandu-se Berlin, Istanbul si Budapesta, potrivit unui comunicat al agentiei de turism Tripsta.

Conform datelor furnizate de companie, topul destinatiilor pentru city break-uri in luna martie este dominat de Roma, Praga, Lisabona, Geneva, Atena sau Hanovra, care se alatura destinatiilor deja mentionate, potrivit Mediafax. Totusi. pe lista locurilor pe care romanii au ales sa le viziteze la acest inceput de primavara se afla si Clujul.

Biletul cel mai ieftin achizitionat pentru un city break in martie este de 18 euro si are ca destinatie orasul Bucuresti. Pe de alta parte, zborul cel mai scump asociat cu un city break a costat 1.200 euro si are ca destinatie Kingstone (Jamaica).

Cele mai multe dintre rezervarile facute de calatorii romani au fost realizate de pe computer de tip desktop (90%), in timp ce 10% au fost facute de pe dispozitive mobile, iar principalele linii aeriene preferate de utilizatori au fost Tarom, Air Berlin, Turkish Airlines, Alitalia sau Ryanair.

Sursa foto: OPIS Zagreb / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri