Operatorul aerian Blue Air reprogrameaza zborul de maine cu destinatia Bucuresti – Bruxelles – Bucuresti, in urma exploziilor ce au avut loc la Bruxelles, potrivit unui comunicat de presa al companiei aeriene.

"Avand in vedere gradul ridicat de incertitudine in privinta momentului de redeschidere a Aeroportului Bruxelles Zaventem, compania Blue Air, pentru a reduce la minim disconfortul creat de aceasta situatie de forta majora, isi anunta pasagerii care au bilete pentru zborul 0B123/124 Bucuresti – Bruxelles – Bucuresti de maine, 23 martie 2016, ca acesta va fi reprogramat in cursul dupa-amiezii de maine cu urmatorul orar de zbor: 0B123 17:05 Bucuresti – 19:00 Bruxelles / 0B124 19:45 Bruxelles – 23:30 Bucuresti (toate sunt ore locale)", potrivit companiei.

In acelasi timp, Blue Air anunta ca asigura pasagerilor afectati de aceste schimbari reprogramarea gratuita pentru orice alt zbor operat de compania Blue Air.

De asemenea, compania aeriana roaga pasagerii, inainte de a se deplasa la aeroport, sa verifice situatia zborurilor pe conturile de Facebook sau Twitter Blue Air, cat si pe site-urile aeroporturilor de plecare.

Cel putin doua explozii au avut loc marti dimineata in incinta Aeroportului Zaventem din Bruxelles, bilantul fiind de cel putin 30 morti. Alte doua explozii au fost semnalate in statiile de metrou Maalbeek, foarte aproape de sediul Comisiei Europene, si Schuman.

Sursa foto: iurii / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri