Dintre cei 81 de pasageri ai cursei Bucuresti-Bruxelles operata in cursul diminetii de compania Tarom, care a aterizat pe aeroportul din Amsterdam, 28 au cerut sa se intoarca in Romania, renuntand sa fie transportati de operatorul aerian catre capitala Belgiei, speriati de atentatele care au avut loc in cursul diminetii.

De altfel, din numarul total de pasageri ai cursei, doar 29 au contactat compania Tarom, iar dintre acestia, 28 au anuntat ca vor sa se intoarca la Bucuresti, potrivit surselor citate de News.ro. Reprezentantii Tarom au declarat ca pasagerii care vor sa se intoarca in Romania vor fi imbarcati, in masura in care exista locuri libere, intr-o cursa Amsterdam-Bucuresti programata in cursul serii de marti.

Dimineata, o aeronava a companiei Tarom care efectua o cursa Bucuresti - Bruxelles, cu 81 de pasageri la bord, aflata in zbor in momentul exploziilor de la aeroportul din capitala Belgiei, a aterizat pe aeroportul din Amsterdam. Aeronava Tarom a aterizat pe aeroportul din Amsterdam la ora 10:21, ora Romaniei, spun reprezentantii companiei.

Aeronava urma sa efectueze si cursa intors Bruxelles - Bucuresti, aterizarea pe aeroportul Henri Coanda fiind programata pentru ora 14:00. Reprezentantii Tarom au declarat ca aeronava se va intoarce de la Amsterdam, tinand cont de situatia din capitala Belgiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri