Tarom a introdus o aeronava cu capacitate mai mare pentru zborul Bucuresti-Amsterdam, pentru a asigura si transportul pasagerilor care aveau bilete la cursa Bucuresti-Bruxelles de la ora 16:50, care a fost anulata, dupa exploziile care au avut loc la aeroportul din capitala Belgiei marti dimineata, a anuntat compania.

Operatorul aerian va trimite pe ruta Bucuresti-Amsterdam o aeronava Airbus A310, cu o capacitate de 209 locuri, care va permite transportul tuturor pasagerilor.

In urma anularii zborului Bucuresti-Bruxelles de la ora 16.50, pasagerii care au dorit sa calatoreasca totusi au fost redirectionati catre cursa RO 363 cu destinatia Amsterdam.

Decolarea avionului de pe aeroportul Otopeni este estimata pentru ora 18.06.

"Pasagerii care nu au dorit sa calatoreasca astazi (marti - n.r.) vor fi acceptati la imbarcare pe toate cursele operate de Tarom din Amsterdam, Paris, Frankfurt, Munchen si Londra din 22 si 23 martie", a precizat compania.

Doua explozii au avut loc marti dimineata la terminalul plecari al aeroportului din Bruxelles.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri