Capitala Poloniei se afla in topul clasamentului celor mai ieftine orase de vizitat din Europa. Vilnius si Budapesta se afla si ele pe lista.

Topul celor mai ieftine destinatii de city break-uri din Europa a fost realizat de Post Office Travel Money si inclus in raportul anual, potrivit publicatiei The Mirror. Astfel, Varsovia este astazi cea mai buna destinatie din Europa luand in calcul raportul calitate/ pret, ocupand prima pozitie in topul celor mai ieftine orase de pe batranul continent, fiind si una din cele opt destinatii din Europa de Est de pe lista, conform Adevarul

Studiul a constat in analizarea preturilor din 12 locatii preferate de turisti pentru city break-uri. Lista produselor si serviciilor ale caror preturi au fost analizate include cafeaua, berea, racoritoarele, cina pentru doua persoane cu o sticla de vin, transferurile de la si la aeroport, vizitarea obiectivelor turistice si cazarea, fara biletele de avion.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: gpointstudio / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri