Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, lanseza zboruri directe Bucuresti-Londra Gatwick, din data de 18 iunie. Tarifele noii curse zilnice vor incepe de la 179 lei.

“Aceasta ruta noua aduce optiuni ieftine de calatorie intre Bucuresti si sudul Londrei si al Angliei. Wizz a devenit cea mai populara linie aeriana din Romania datorita tarifelor scazute pe care le practica, serviciilor profesioniste de la bordul aeronavelor sale, numarului de destinatii oferite si faptului ca pasagerul isi poate personaliza calatoria. Anuntul de astazi inseamna si mai multe optiuni convenabile pentru cei care calatoresc in sudul Marii Britanii si al Londrei", sustine Owain Jones, CEO Wizz Air.

In prezent, Wizz Air are 114 rute, de pe cele 9 aeroporturi din Romania, spre 16 tari. Pe multe dintre rute tarifele incep de la 39 lei. In plus, in acest an, operatiunile Wizz Air din intreaga Romanie sustin mai mult de 3.300 de locuri de munca indirecte, in industriile conexe, ca de exemplu, turism sau servicii.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriana din Romania prin prisma capacitatii de transport a celor 19 aeronave alocate pietei. De asemenea, compania are mai mult de 600 de angajati la cele 5 baze curente si continua sa faca angajari pentru cele 2 baze care se vor deschide in acest an, in Iasi si Sibiu (aplicatiile se pot trimite pe wizzair.com).

Wizz Air continua sa adauge capacitate in Romania prin alocarea a doua noi aeronave in cursul anului in Cluj–Napoca si Bucuresti. Compania detine una dintre cele mai noi flote din Europa si va incepe in curand faza a 2-a a proiectului sau prin alocarea in Bucuresti, in luna mai, a unui A321.

Compania aeriana Wizz Air a fost fondata in septembrie 2003, iar primul zbor Wizz Air a decolat de la Katowice, Polonia, pe 19 mai 2004. In primii 11 ani de activitate, compania aeriana a transportat 90 de milioane de pasageri si a crescut de la o companie debutanta la 59 de aeronave Airbus A320 de la 21 baze, pe 380 de rute care asigura legatura intre 112 destinatii din 38 de tari. Operatorul aerian are peste 2.200 de angajati. In anul fiscal care s-a incheiat pe 31 martie 2015, Wizz Air a transportat 16,5 milioane de pasageri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri