Printre cele mai romantice locuri din Europa alese de cuplurile de indragostiti ca refugii potrivite pentru cateva zile de vacanta in doi se numara si locuri care nu sunt renumite ca orase ale dragostei, cea mai buna dovada fiind ca Parisul, Orasul Iubirii, nu se situeaza pe primul loc in topul preferintelor, conform Adevarul.

O analiza realizata de agentia de turism online routeperfect.com, care a inclus 900.000 de vacante rezervate de cupluri din toata lumea, a stat la baza unui clasament al destinatiilor europene preferate de cupluri, multe fiind rezervate pentru petrecerea lunii de miere. O arhitectura desprinsa parca din povesti, orasele cu o atmosfera boema sau locuri cu plaje superbe, restaurante intime, dar si atractii culturale si istorice se numara printre factorii de care tin cont cuplurile atunci cand se decid asupra destinatiei de vacanta.

Lisabona, capitala Portugaliei, este considerata un oras care indeplinieste toate pretentiile cuplurilor de indragostiti, gratie peisajelor, stradutelor pitoresti si plajelor din zona. Desi Dublin, in Irlanda, este vazut mai degraba ca un oras pentru petrecareti, are si atractii pentru perechile aflate in cautarea romantismului, cum este Love Lane (Strada Iubirii).

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: gpointstudio / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri