Ryanair, operatorul aerian low-cost, ofera reducere de 20% la biletele de avion achizitionate in data de miercuri, 11 mai, pentru sapte zboruri catre si din Timisoara, conform unui comunicat de presa.

Ryanair a anuntat scoaterea la vanzare a biletelor pe ruta Bucuresti- Timisoara, inca din luna aprilie. Preturile acestor zboruri incep de la 8 euro, iar primele zboruri vor fi efectuate in luna septembrie, cu doua luni mai devreme decat era anuntat initial, conform News.ro

Compania ofera miercuri reducerea pentru calatoriile care vor avea loc in perioada 1 septembrie – 30 noiembrie. Oferta este valabila doar miercuri, 11 mai, pana la miezul noptii, pentru biletele achizitionate de pe site-ul companiei.

”Ryanair este intr-o continua crestere a traficului si a rutelor din/catre aeroporturile noastre romanesti si pentru a sarbatori numarul mare de rezervari in avans din intreaga noastra retea de rute din Romania, astazi oferim 20% reducere pentru locurile rezervate pe sapte rute din si catre Timisoara, pentru calatorii in perioada 1 septembrie – 30 noiembrie”, a declarat directorul de vanzari si marketing in cadrul Ryanair, Denis Barabas.

Mai multe companii aeriene din Romania au anuntat in acest an o crestere a numarului de zboruri pentru destinatiile interne. Compania aeriana low-cost Blue Air, al treilea transportator aerian de pe piata romaneasca dupa numarul de pasageri, a decis sa tripleze incepand din octombrie numarul de zboruri saptamanale pe ruta Bucuresti- Cluj Napoca, care incep in iunie, in conditiile in care a detectat o cerere in crestere, au precizat recent, pentru News.ro, reprezentantii companiei.

O alta companie aeriana low-cost, Wizz Air, a anuntat ca lanseaza din 22 iulie prima cursa pe o ruta interna, Bucuresti-Cluj, considerata de specialisti cea mai profitabila din Romania.

In prezent, Tarom este singura companie care opereaza zboruri interne regulate si poate practica preturi mari, in lipsa concurentei. Totusi, biletele la preturi minime anuntate de catre companiile low-cost sunt in numar limitat, iar pasagerii trebuie sa plateasca, de multe ori, diverse taxe pe langa preturile afisate. In replica, Tarom a pus in vanzare, din 9 martie, bilete dus-intors pe ruta Bucuresti-Cluj la preturi incepand de la 40 de euro. Oferta Tarom era valabila pentru calatorii efectuate incepand cu 15 mai 2016.

Sursa foto: 06photo / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri