Ryanair lanseaza o noua ruta pentru iarna 2016, din Bucuresti catre Bristol, si scoate la vanzare locuri la 25 euro pentru rezervari pana luni, 16 mai, si calatorii in noiembrie si decembrie. Urmareste oferta la bilete de avion Ryanair Bucuresti - Bristol si retur.

Noua ruta catre Bristol este aditionala celor trei noi rute anuntate catre Atena, Timisoara si Berlin, care vor aduce Aeroportului Bucuresti peste 1,55 milioane de clienti anual si vor sustine 1.150 de locuri de munca asociate activitatilor acestuia.

“Suntem incantati sa anuntam lansarea unei noi rute din Bucuresti catre Bristol, cu serviciu saptamanal, ca parte a calendarului nostru de Iarna 2016 Bucuresti, extins semnificativ, si care mai include 3 noi rute catre Atena, Timisoara si Berlin. Aceasta ruta noua este ideala atat pentru clientii care calatoresc in interes de afaceri cat si pentru cei de placere, iar Ryanair va continua sa dezvolte numarul de destinatii, traficul si locurile de munca, in Bucuresti", a declarat Denis Barabas, sales and marketing executive al Ryanair pentru Romania.

Calendarul Ryanair pentru Iarna 2016 Bucuresti va aduce:

  • o noua ruta catre Bristol (1 x saptamana)
  • 3 noi rute de iarna: Atena (1 x zi), Timisoara (2 x zi) & Berlin (2 x zi)
  • Bruxelles (9 saptamanale), Milano M (zilnic) & Dublin (5 saptamanale)
  • 12 rute in total, 104 zboruri saptamanale
  • 1,55 milioane de clienti anual (+750.000)
  • 1,150 locuri de munca

Ryanair Holdings, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, vrea pana in 2024 sa devina cea mai mare linie aeriana low-cost din lume, cu o flota de peste 500 de aeronave si 160 de milioane de pasageri. In prezent, Ryanair opereaza in 31 de tari, are o flota de peste 300 de aeronave si are comenzi pentru inca 300 de aeronave.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri