Inca 1.000 de autoturisme taxi pot fi autorizate sa functioneze pe Aeroportul Otopeni. Astfel, numarul de taximetre care pot ajunge la terminalul Sosiri atinge 2.000.

"Incepand de miercuri, 25 mai 2016, ora 0.00, pentru asigurarea unui numar suficient de taximetre la Aeroportul Henri Coanda, se deschide un nou flux de preluare a pasagerilor de catre autoturisme taxi. Acest flux este amplasat la parterul terminalului Sosiri", se arata intr-un comunicat al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.

Pe noul flux de preluare a pasagerilor aeroportului, au acces liber, in limita locurilor disponibile, toate taxiurile care percep tariful minim aprobat de autoritatile din Bucuresti si Ilfov (1,39 lei/km). Aceste taxiuri pot fi ocupate fara o comanda prealabila.

Masura prezentata este temporara si va fi aplicata pana la atingerea numarului de 2.000 de taxiuri autorizate la aeroport (numar cu aproximativ 50% mai mare decat cel maxim de comenzi taxi, inregistrat intr-o zi aglomerata). Dupa autorizarea celor 2.000 de taxiuri, numai acestea vor mai avea acces pe fluxurile de preluare a pasagerilor de la aeroport. In acest moment, sunt autorizate 1.000 de autoturisme taxi, iar procedura de autorizare se deruleaza rapid si gratuit.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri