Snagov este o zona de o frumusete naturala deosebita, este o rezervatie naturala cu doua arii naturale protejate pentru fauna si flora – Lacul Snagov si Padurea Snagov, care impreuna cu satele au fost construite in jurul Manastirii Snagov.

Numele Snagov se spune ca este de inspiratie slava, provenind din cuvantul “sneg” – care in limba bulgara inseamna “zapada”. Prima atestare scrisa a satului este de la 1408 si a fost gasita intr-un document de la curtea lui Mircea cel Batran.


Localizare

Ansamblul residential “Club Lac Snagov” este amplasat in apropierea Palatului Snagov, la numai cateva minute de podul care te duce la Insula Snagov, un loc plin de istorie, aici se presupune ca domnitorul Vlad Tepes este ingropat. Locatia este accesibila atat de pe DN1 – aproximativ 4,5 km, cat si de pe noua autostrada Bucuresti – Ploiesti (care este la doar 4 km de proiectul nostru). Accesul in aceasta zona se poate face si prin padure, evitandu-se drumurile rurale.

Ansamblul residential
Proiectul format din 3 blocuri de locuinte cu regim de inaltime P+3E+4E retras va cuprinde 79 de apartamente. Localizarea in mijlocul naturii, departe de zgomotul si agitatia urbana, arhitectura, facilitatile, multitudinea de activitati si compartimentarea interioara extrem de ingenioase a spatiilor locative sunt doar cateva aspect care stau la temelia reusitei acestui proiect. Pretul de vanzare al apartamentelor include locul de parcare, cota indiviza din teren si spatiile comune.

Posibilitati variate de distractie

Comfortabil, aerisit si avand o pozitioanare perfecta, in mijlocul unei oaze de liniste si verdeata, ansamblul format din 3 spatii locative dispune de numeroase spatii verzi, de loc de joaca pentru cei mici, loc de socializare si relaxare, in care locatarii se pot intalni pentru discutii, petreceri, club in interior, piscina inchisa utilizabila tot timpul anului, terasa exterioara amenajata. Iar facilitatile exterioare vin sa adauge cateva puncte forte care va vor incanta pe masura ce le veti descoperi.

Accesul direct pe Lacul Snagov, debarcader , ponton pietonal cu locuri aferente pentru barci (limitate), teren de tenis, loc pentru plaja. Condominiu amenajat – zona verde, iluminare exterioara, alei comune pentru circulatie interioara, contorizare consum spatii comune - parcari exterioare (in proprietate), put de adancime medie, statie de epurare a apei, statie de pompare.

Teren de tenis. Iubitorii sportului alb au un loc de antrenament, un teren de tenis de camp ultra modern pe zgura rosie, construit in conformitate cu cerintele si standardele internationale. Este amplasat in partea de nord a ansamblului “Club Lac Snagov”, langa al treilea bloc de locuinte.

Ponton si debarcader. Pentru a fi cat mai aproape de luciul apei, pentru a simti adiera vantului si a auzi unduirea valurilor, plimbarile pe pontonul pietonal de lemn va atrag cu o priveliste perfecta ce oglindeste frumusetea Lacului Snagov. Vor fi amenajate locuri special pentru barci si un debarcader pentru pimbarile pe lac.

Piscina inchisa. Inotul este una dintre cele mai iubite si recomandate activitati fizice. De aceea si locatarii Club Lac Snagov beneficiaza de acces la piscina acoperita indiferent de anotimp. Piscina este incalzita si intretinuta conform standardelor, fiind prevazuta cu sisteme recirculare si filtrare permaneta a apei.

Loc de socializare. Chiar daca timpul si tehnologia si-au pus amprenta in viata noastra, chiar daca Facebook, Twitter sau Instagram si, bineinteles, email-ul si telefonul mobil sunt foarte importante, am creat acest loc de socializare tocmai pentru a scapa de aceasta rutina. Pentru cunoastere, discutii, intalniri intre vecini si de ce nu petreceri.

Materiale si finisaje de cea mai buna calitate
Proiectul imobiliar, unic in zona, a tinut cont de cerintele pietei, de aceea materialele folosite si finisajele sunt de cea mai buna calitate, astfel incat locatarii sa fie pe deplin multumiti de alegerea facuta.

Pentru mai multe informatii despre proiect va invitam sa accesati: www.clublacsnagov.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri