Tarom va zbura intre Bucuresti si Alicante, Spania de doua ori pe saptamana, in perioada 4 iunie-27 septembrie. Pretul biletelor de avion incepe de la 150 euro dus-intors, cu toate taxele incluse.

Ruta va fi operata cu o aeronava Boeing B737, configurata exclusiv cu clasa economic. Zborurile vor avea urmatorul program, afisat in ore locale:
Luni si sambata, RO 433 21:15 Bucuresti – 00:10 Alicante.
Marti si Duminca, RO 434 00:55 Alicante – 05:25 Bucuresti.

"Alicante este a patra destinatie operata de Tarom in Spania, dupa Madrid, Barcelona si Valencia. Noua destinatie din portofoliul companiei aeriene, este una dintre cele mai moderne si mai frumoase orase de pe coasta Spaniei. Denumita Alacant in limba catalana, cu o medie de 300 zile insorite pe an, Alicante este un fost sat pescarsc care s-a transformat intr-un oras in plina expansiune, atat din punct de vedere turistic cat si de business", a declarat directorul general al Tarom, Gabriel Stoe.

Biletele sunt disponibile la vanzare pe site-ul companiei www.tarom.ro cat si pe varianta mobila a site-ului TAROM m.tarom.ro si prin agentiile proprii si partenere Tarom, din Romania

Biletele cumparate de la Tarom acopera un bagaj de cala de cel mul 23 kg, un bagaj de mana de cel mult 10 kg, o masa calda si racoritoare la bord si check-in gratuit in aeroport, online si pe mobil.

Sursa foto: holbox/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri