Franz Conde si-a inceput cariera in gastronomie in Venezuela, urmand cursurile academii CEGA - Centro de Estudios Gastronomicos. Imediat dupa terminarea scolii si-a urmat pasiunea pentru gatit in Italia, unde a facut ucenicie in restaurante precum Nadia (2*Michelin), Antica Osteria del Ponte (3*Michelin), Enoteca Pinchiorri (2*Michelin) si San Domenico (2*Michelin). Ulterior a ajuns in sudul Angliei unde a condus si gatit la restaurantul Aragua, apoi s-a mutat la Londra unde a ocupat functia de Group Executive Chef pentru Gaucho. In industria hoteliera a inceput sa lucreze in 2005, cand a debutat colaborarea sa cu hotelul Ciragan Palace Kempinski din Istanbul.

Povestea lui Chef Conde cu Hilton Hotels & Resorts a inceput in 2007 cand s-a alaturat echipei hotelului Hilton din Amsterdam, unde a petrecut noua ani in calitate de bucatar sef al hotelului. In timpul acestei experiente s-a ocupat de relansarea restaurantului Roberto’s, inclusiv realizarea unui nou concept, crearea standardelor de meniu si functionare, a scris retetele si a conceput design-ul pentru cartea de bucate a restaurantului - "Pura Cucina Italiana".

Chef Conde detine numeroase premii: in 2011 a castigat concursul "Chef of Champions" si a primit titulatura de cel mai bun bucatar-sef din hotelurile Hilton din Europa, iar in 2012, sub conducerea sa, restaurantul Roberto’s a fost desemnat de revista Italie Magazine "Restaurantul Italian al Anului". In 2015 a castigat locul al treilea la Hilton F&B Master Competition dintr-un numar de 255 hoteluri Hilton participante din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Multiplele distinctii sunt dovezi ale dedicarii si maiestriei sale in arta culinara.

Hotelul Hilton va fi marit cu 70 de camere si o sala de conferinte

Hotelul Hilton va fi marit cu 70 de camere si o sala de conferinte

Hotelul Hilton din Capitala are 272 de camere si apartamente, 13 sali de conferinta complet echipate, un club de sanatate si fitness, doua restaurante, terasa si bar.