Tarom are ca tinta un trafic de 250.000 de pasageri pe aeroportul din Iasi in acest an, a declarat directorul comercial al companiei aeriene, Costin Ciotec, care a participat, sambata seara, la inaugurarea cursei Iasi-Madrid, scrie News.ro.

Costin Ciotec a afirmat, intr-o conferinta de presa, ca traficul pe care Tarom vrea sa-l atinga pe aeroportul iesean in acest an este de 250.000 de pasageri, adica 10 la suta din numarul total al pasagerilor pe care operatorul aerian il transporta anual in Romania.

”Aeroportul din Iasi este un partener important pentru Tarom, avem opt rute externe pe Iasi, cu 19 frecvente pe saptamana, la care se adauga 30 de frecvente saptamanal pe rutele interne. Urmarim cresterea de rute pe Iasi, studiem acest lucru si vom anunta la momentul oportun”, a declarat directorul comercial al Tarom.

El a participat, sambata seara, la festivitate de inaugurare a zborului Tarom, Iasi-Madrid, cu o frecventa de doua zboruri pe saptamana, respectiv miercuri si sambata. Ceremonia a inclus printre altele, dansuri spaniole, dar si taierea unui tort realizat special pentru eveniment.

La randul sau, presedintele consiliului de administratie al Aeroportului Iasi, Marius Bodea, a spus ca dezvoltarea aeroportului iesean continua, iar la finalul acestui an traficul de pasageri va depasi 850.000 de pasageri, de peste doua ori mai mare decat cel inregistrat anul trecut.

Bodea a precizat ca Madridul a fost cea mai solicitata destinatie de catre ieseni si ca dupa lungi discutii cu Tarom, aceasta ruta este in sfarsit introdusa.”Urmatoarele destinatii vizate sunt Amsterdam si Dubai. Zborul catre Dubai va fi introdus cel mai probabil anul viitor, discutiile cu operatorul Fly Dubai fiind avansate”, a mai spus Marius Bodea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri