Peste 70.000 de turisti isi petrec weekendul pe litoral, printre cele mai cautate statiuni aflandu-se Mamaia, Vama Veche si Venus, spune presedintele Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, Corina Martin.

“Estimam ca peste 70.000 de turisti se afla pe litoralul romanesc in acest weekend. Mamaia si Vama Veche au un grad de ocupare aproape de 100 la suta, iar in statiunile din sudul litoralului, Neptun, Olimp, Venus, gradul de ocupare depaseste 80 la suta”, a declarat, pentru News.ro, Corina Martin.

Ea a precizat ca turistii au inceput sa prefere hotelurile de trei si patru stele, scazand cererea pentru cele de doua stele.

“A scazut cererea pentru hotelurile de doua stele si a crescut cererea pentru unitatile de trei stele si patru stele. Se vand cel mai bine in continuare hotelurile modernizate. De asemenea, all inclusive este cautat si se vinde foarte bine, crescand numarul hotelurilor din sud care ofera all inclusive”, a mai afirmat Corina Martin.

Ea a mentionat ca numarul turistilor care vin pe litoralul romanesc va fi creste, in luna august nemaiexistand locuri libere la unitatile hoteliere. Corina Martin a mai spus ca in saptamanile urmatoare vor avea loc mai multe evenimente in statiunea Mamaia.

“De saptamana viitoare dam startul unui carnaval de poveste, ce va avea loc in fiecare zi de joi in Mamaia si Parcul de Distractii-Sat Vacanta. In premiera, lansam in acest carnaval Shake Down Mania 2016, o demonstratie si invitatie la test drive Freewheel (hoover boards), eveniment finantat din bugetul taxei de promovare Mamaia - Sat Vacanta”, a spus presedintele Asociatiei Litoral-Delta Dunarii.

Printre evenimentele care vor mai avea loc in aceasta vara se numara Mamaia Color Run, Gala Superkombat, Mamaia Strongman, Mamaia Music Awards si Mamaia Music Week, Zilele Marinei, Festivalul Antic Tomis si Parada Antica Mamaia, Sunwaves Mamaia.

Sursa foto: Aleksandar Todorovic / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri