Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est si cea mai mare linie aeriana din Romania, reduce cu 25% pretul biletelor pentru toate zborurile din/catre Romania pe 3 august pana la miezul noptii.

Pe 3 august, Wizz Air a operat primul zbor de la Aeroportul International “Stefan cel Mare” Suceava spre Milano Bergamo. Cursa va fi operata de doua ori/saptamana, miercurea si duminica. Aceasta este prima ruta de la al 9-lea aeroport Wizz Air din Romania si va fi urmata in scurt timp de o a doua ruta cu tarife scazute, care va asigura conexiunea intre Londra Luton si Suceava cu patru zboruri saptamanale, incepand cu 19 august.

Biletele pentru cea mai noua ruta sunt deja disponibile pe wizzair.com de la 99 lei, tarif inainte de reducere, pentru un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse.

“Suntem incantati sa incepem azi operatiunile de la al 9-lea aeroport din Romania si sa pozitionam Wizz Air printre principalele companii care contribuie la economia locala si la turismul din Suceava si din regiune. Ruta care va fi operata de astazi faciliteaza accesul spre Milano Bergamo la tarife reduse. Milano este o destinatie foarte populara din multe tari si de la multe aeroporturi si speram sa devina curand o alegere preferata pentru un scurt city break sau o calatorie de afaceri si pentru clientii din Bucovina”, a declarat Tamara Vallois, head of communications Wizz Air.

Romania este o piata esentiala pentru Wizz Air, iar prezenta Wizz a crescut semnificativ de la lansarea primelor operatiuni locale in 2007. Wizz Air este deja cea mai mare companie aeriana din Romania si isi va dezvolta in continuare flota tanara, urmand sa ajunga la 20 de aeronave pana la final de 2016, ceea ce va crea si mai multe oportunitati de calatorie accesibile clientilor romani si vizitatorilor lor. Wizz Air a aniversat recent 25 de milioane de pasageri transportati din si spre Romania de la inceputul operatiunilor. In ansamblu, activitatea Wizz Air in Romania va sustine mai mult de 3.300 de locuri de munca in industriile complementare din toata tara.

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrala si de Est, care opereaza o flota de 71 de aeronave Airbus A320 si A321 si ofera mai mult de 450 de rute de la 25 de baze, ce asigura conexiunea intre 124 de destinatii din 38 de tari. Toate zborurile sunt operate cu aeronave Airbus A320ceo, cu 180 de locuri, si Airbus A321ceo, cu 230 de locuri. Noile aeronave Airbus A321 au inceput sa fie livrate din noiembrie 2015.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri