Compania aeriana low-cost AirAsia, cunoscuta pentru preturile mici la bilete de avion, introduce din aceasta toamna zboruri intre Asia si Europa, scrie site-ul de profil fly4free.com.

Mai exact, AirAsia, cu sediul in Malaezia, va zbura, din 30 octombrie, intre Kuala Lumpur (Malaezia) si Barcelona (Spania), cu o escala la Istanbul. Zborurile vor fi operate cu cu o aeronava Airbus A330-300 cu o capacitate de 377 locuri. Momentan, zborurile pe aceasta ruta nu sunt valabile pe site-ul companiei aeriene pentru a putea face o simulare de pret.

Compania AirAsia a mai avut zboruri catre Europa, mai exact catre Londra si Paris, insa au fost anulate in 2012.

AirAsia este cunoscuta pentru preturile mici pe care le practica, de exemplu de la 100 lei intre Kuala Lumpur si Bangkok (Thailanda). In 2016, AirAsia a primit premiul pentru cea mai buna companie aeriana low-cost din lume.

Compania aeriana a fost infiintata in decembrie 1993 si in prezent opereaza zboruri interne si externe catre 100 de destinatii din 22 de tari de pe continentul asiatic.

Sursa foto: mingman / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri