Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, a deschis astazi a saptea baza aeriana din Romania, la Sibiu, si a lansat patru rute noi cu preturi de la 69 lei/segment.

Compania aeriana aloca astfel o noua aeronava Airbus A320 bazei din Sibiu, deschisa dupa o investitie de 98 milioane euro.

Wizz Air incepe noile zboruri de la Sibiu la Nuremberg pe 19 august, cu 3 zboruri saptamanale, spre Milano Bergamo si Madrid pe 20 august, iar spre Munchen Memmingen pe 21 august, cu 2 zboruri/saptamana fiecare. Pe 19 august, Wizz Air va incepe sa opereze si a doua ruta de la cel de-al noualea aeroport din Romania, Suceava, spre Londra Luton, cu 4 curse/saptamana.

  • Milano Bergamo: 69 lei (zboara marti si sambata)
  • Nuremberg: 99 lei (zboara luni, miercuri si vineri
  • Munchen Memmingen: 99 lei (zboara joi si duminica)

Wizz Air mai are baze aeriane la Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Craiova, Targu Mures, Sibiu (din august) si Iasi (din iulie), deserveste 9 aeroporturi si opereaza 114 rute catre 16 tari.

Compania aeriana Wizz Air a fost fondata in septembrie 2003, iar primul zbor Wizz Air a decolat de la Katowice, Polonia, pe 19 mai 2004. In primii 11 ani de activitate, compania aeriana a transportat 90 de milioane de pasageri si a crescut de la o companie debutanta la 59 de aeronave Airbus A320 de la 21 baze, pe 380 de rute care asigura legatura intre 112 destinatii din 38 de tari. Operatorul aerian are peste 2.200 de angajati. In anul fiscal care s-a incheiat pe 31 martie 2015, Wizz Air a transportat 16,5 milioane de pasageri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri