Grecia este cea mai cautata destinatie in aceasta vara de catre turistii romani, iar insulele Creta si Zakynthos conduc topul in preferintele lor pentru petrecerea concediului, potrivit agentiei de turism online Paravion.ro.

Conform datelor Paravion, 60% dintre turistii romani care si-au rezervat vacante in afara tarii vara aceasta au ales pachetele disponibile in Creta si Zakynthos. Cele mai multe sejururi in aceste insule, respectiv 45%, au fost cumparate cu oferte last minute, in luna iulie.
Bugetul mediu alocat de romanii care si-au programat concediul in cele doua insule se ridica la 600 de euro de persoana si include biletele de avion, transportul de la aeroport la hotel si retur, precum si cazarea cu demipensiune.

”Creta si Zakynthos sunt destinatii extrem de ofertante pentru turisti, fie ca sunt amatori de relaxare, pasionati de sporturi nautice sau vor sa descopere locuri cu o incarcatura culturala bogata. Totusi, cei care si-au achizitionat vacante in aceste insule trebuie sa isi rezerve cateva zile si pentru vizitarea principalelor obiective turistice, pentru a se bucura de o experienta de vacanta desavarsita”, declara Remus Visan, Director General al Paravion.

Printre cele mai importante puncte de atractie pentru turistii care ajung in Creta se numara: Palatul minoic din Knossos - cel mai important sit arheologic de pe insula, orasul Rethymno, supranumit Venetia Greciei, sau Elafonissi, cea mai frumoasa plaja din sud-vestul insulei.

Turistii care si-au rezervat vacante in Zakynthos, insula supranumita „Venetia sudului” sau „Floarea Levantului”, pot vizita orasul Zakynthos - capitala insulei, plaja Navagio - una dintre cele mai apreciate din Grecia, preferata in special de cei care vor sa fie izolati de restul civilizatiei, si grotele Keri, numite si pesterile albastre, care sunt foarte cautate de turistii pasionati de snorkeling.

Cu o cifra de afaceri de 193 mil. lei (43 mil. euro), Paravion.ro este cea mai mare agentie de turism online si una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania, unde concureaza cu Vola.ro, eSky.ro, Tripsta.ro si Fly-go.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri