Fie ca este vorba de evenimente, circuite ale oraselor, urcari pe munte, alpinism, plimbari cu bicicleta sau alte activitati turistice, Romania poate castiga mai multi turisti straini daca mizeaza pe turism tematic si, astfel, crearea de pachete tematice atractive, sustine Gheorghe Fodoreanu, presedintele Invitation Romania Travel - agentie specializata exclusiv in aducerea de turisti straini.

"Tara noastra este atat de generoasa in tot ceea ce se poate face. O sa radeti.. am avut un grup de turisti straini, cred ca acum doi ani, care a vizitat toate orasele in care exista tramvaie. Nici eu nu mai stiam in ce orase sunt tramvaie, dar ei stiau si ne-au spus ca vor sa mearga de la Braila, la Botosani, Iasi, Arad, Bucuresti. Nu va mai spun ca avem grupuri de japonezi care vin sa invete sa gateasca sarmale", spune presedintele agentiei Invitation Romania Travel la WALL-STREET 360.

Urmariti in continuare emisiunea pentru a afla cum trebuie Romania sa ramana competitiva fata de Bulgaria, Ungaria si Serbia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri