Daca sunteti pasionat de calatorii si daca v-ati propus sa faceti un tur al Europei sau doar se intampla sa ajungeti des in alte zone europene, atunci ar trebui sa stiti ca unele tari interzic lucruri aparent banale si la care poate ca nici nu v-ati gandit vreodata ca ar constitui o incalcare a legii, conform Adevarul.

Zgomotul in zilele de duminica

Sa tundeti iarba, sa dati gauri cu bormasina, sa ascultati muzica la un volum mare sau chiar sa reciclati sticlele din plastic in zilele de duminica sau in cele de sarbatoare sunt activitati nepermise in tari precum Germania si Elvetia, iar aceste „abateri“ sunt taxate prin amenzi. Mai mult, in anumite zone sunt complet interzise actiunile zgomotoase intr-un anumit interval orar si aceasta chestiune este atat de serioasa, incat exista chiar si avocati specializati pe acest „domeniu“.

Gustarile in preajma monumentelor

Uitati de un picnic pe Treptele Spaniole sau o cafea savurata in timp ce faceti un tur la Colosseum. Sa mancati si sa consumati bauturi in apropierea monumentelor istorice sunt lucruri complet interzise in orase italiene precum Roma, Florenta sau Venetia. Politia locala este foarte vigilenta mai ales in zona Pietei San Marcos din Venetia si pe scarile de la intrarea principala a Catedralei din Florenta.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: gpointstudio / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri