Cine vrea sa intre in pielea lui Dracula, acum este momentul. Airbnb ofera o noapte de cazare, in sicriu, in Castelul Bran pentru cei care vor sa experimenteze viata de vampir chiar in noaptea de Halloween.

Pentru prima data din 1948 incoace, doi oaspeti vor vor avea ocazia sa doarma in castelul lui Dracula. Platforma de rezervari online Airbnb si Compania de Administrare a Domeniului Bran pun la bataie o noapte de cazare pentru doua persoane in Castelul Bran in noaptea de 31 octombrie in urma unui concurs desfasurat la nivel international.

Castigatorii concursului vor avea parte de o experienta de neuitat. Vor ajunge la castelul Bran cu o trasura, apoi vor lua o masa bogata si vor dormi in sicire impodobite cu catifea de lux. Si, daca nu este de ajuns, ei vor fi primiti in castel de catre Dacre Stocker, stra-stranepotul autorului Bram Stocker, care a scris nuvela Dracula in 1897. Totodata, turistii vor putea vizita si cele 57 de camere din Castelul Bran.

Cum intri in competitia pentru o noapte in castelul lui Dracula

Concursul este tinut pe platforma Airbnb (aici), unde trebuie sa explici intr-un scurt paragraf ce i-ai spune Contelui Dracula daca l-ai intalni in castelul sau. Raspunsul trebuie sa aiba intre 50 si 550 de caractere si poate fi scris in engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa sau portugheza sau intre 100 si 300 characters in chineza, japoneza sau coreeana. Textul trebuie trimis pana pe 26 octombrie. Participantii trebuie sa aiba peste 18 ani. La concurs nu pot participa locuitorii din Cuba, regiunea Crimeea, Coreea de Nord, Siria, Iran, Sudan.

Valoarea premiului este de 3.000 de euro. De asemenea, transportul este acoperit pentru castigatorii care nu sunt din Romania.

Daca vei castiga, tine minte: nu ai voie cu usturoi in Castelul Bran si nici cu bijuterii de argint. In schimb, ai grija la lilieci si nu trage perdelele inainte sa rasara soarele.

Sursa foto: Captura Airbnb.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri