Daca nu v-ati decis unde sa va petreceti sezonul de iarna, atunci unele dintre cele mai cunoscute orase europene pot deveni alternative viabile, conform Adevarul.

In timpul sezonului de iarna, majoritatea turistilor evita orasele din Europa, alegand in schimb sa isi petreaca sarbatorile in statiuni de schi sau pe insule tropicale. Dar, orasele europene pot oferi strazi pietruite si nu aglomerate, muzee incredibile, situri arheologice si localuri inedite. Daca sunteti in cautarea unei destinatii mai putin obisnuite pentru sezonul de iarna, „Huffington Post“ a alcatuit lista oraselor europene pe care le puteti vizita pe timp de iarna.

Amsterdam

Pentru calatorii care nu se tem de frig, Amsterdam poate fi un refugiu pe timp de iarna. Excursia poate sa incearpa cu o plimbare in jurul centrului orasului sau cu o tur pe barca in canalele orasului, unde se pot vedea instalatiile de lumina si sculpturile expuse in timpul Festivalului Luminii, in decembrie si ianuarie.

Citeste articolul pe Adevarul.

Sursa foto: Prasit Rodphan / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri