Ryanair pune la vanzare bilete de la 10 euro/sens pentru 999 de rute, oferta valabila pentru calatoriile efectuate intre 8 noiembrie 2016 si 31 ianuarie 2017, dupa cum a anuntat compania aeriana low-cost pe site.

Cele mai ieftine bilete de avion sunt catre destinatii de city break ca Berlin, Bruxelles, Milano, Roma, Atena, Bologna, Londra, Madrid, Dublin, destinatii catre care in momentul de fata preturile variaza intre 5 si 19 euro.

La Ryanair, preturile biletelor de avion acopera un loc in avion alocat aleatoriu, doua bagaje de mana si taxele de aeroport. Pentru alegerea locului in aeronava, bagaj de cala si gustare la bord trebuie sa platiti suplimentar.

Ryanair sustine ca va investi 300 de milioane de dolari in baza de la Bucuresti, cu trei aeronave. In urmatorii cinci ani, Ryanair si-a propus sa ajunga la 10 milioane de pasageri in Romania si sa fie liderul pietei, pozitie detinuta in prezent de operatorul low-cost ungar Wizz Air .

Pe piata din Romania, principalii competitori ai Ryanair pe zona low-cost sunt Wizz Air si Blue Air.

Sursa foto: Pixabay.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri