A patra companie aeriana care actioneaza in Romania, din punct de vedere al cotei de piata, Ryanair, a anuntat joi ca scoate la vanzare bilete de avion la un pret 4,99 euro, doar dus, pentru calatorii efectuate in ianuarie si februarie, scrie News.ro.

Pretul este valabil doar pentru zilele de 1 si 2 decembrie, pana la miezul noptii, pentru rezervari online. Oferta vizeaza 20 de rute din Bucuresti, Craiova si Timisoara, pentru calatorii in perioada 10 ianuarie – 28 februarie.

Primele trei companii aeriene low-cost, Wizz Air, Blue Air si Ryanair, au inregistrat un avans de 37,2% al numarului de pasageri in primele sase ale anului.

Pe pozitia a patra in topul liniilor aeriene, dupa Tarom, se afla Ryanair, cu 680.000 de pasageri in primul semestru, insa transportatorul low-cost cu sediul in Irlanda a inregistat cel mai mare avans intre marii jucatori de pe piata romaneasca, de 127% fata de prima jumatate a anului trecut.

La nivel global, profitul net al Ryanair a crescut cu 8% in trimestrul al doilea fiscal, la 912 milioane de euro, de la 843,1 milioane de euro in urma cu un an, iar compania a initiat o noua rascumparare de actiuni pentru a calma investitorii, dupa ce luna trecuta a emis un avertisment referitor la profitabilitate din cauza deprecierii lirei sterline.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri