Autoritatile americane au emis un avertisment meteorologic de vreme rea pentru insulele Hawaii, care s-au confruntat in ultimele zile cu o iarna fara precendent, in care stratul de zapada a depasit deja 90 de centimetri in apropiere de Mauna Kea si Mauna Loa, transmite BBC.

Meteorologii sustin ca desi ninsoarea reprezinta un eveniment extrem de rar in insulele tropicale, vremea din ultimele zile este si mai surprinzatoare, avand in vedere ca zapada a ajuns si in zonele cu altitudini reduse din Hawaii, scrie News.ro.

Cel mai mare strat de zapada s-a depus in apropierea varfurilor montane Mauna Kea si Mauna Loa. Intre timp, alte zone din insulele tropicale au fost lovite de viituri puternice.

Autoritatile vor inchide pana luni caile de acces spre Mauna Kea si Mauna Loa. Hawaii se confrunta si cu ploi torentiale, iar temperatura medie in zonele joase a coborat la 20 de grade Celsius.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri