Statiunea Mamaia are un nou clip de promovare in care accentul este pus pe posibilitati de distractie si pe viata de noapte la malul marii.

Dupa lansarea in 2014 a filmului oficial al statiunii Mamaia – Sat Vacanta, Asociatia Litoral – Delta Dunarii pregateste o noua versiune a acestuia, ce va fi lansata in februarie 2017, la Targul de Turism al Romaniei.

Filmul este finantat din bugetul ce provine din taxa de promovare a statiunii Mamaia – Sat Vacanta, si va fi folosit pentru promovarea statiunii la targurile interne si externe. De asemenea, filmul va fi preluat si promovat pe site-urile proprii de catre hotelieri, agentii de turism, ambasadele Romaniei in strainatate.

"Echipa de filmare a surprins cele mai frumoase evenimente ale verii care a trecut, imagini de la principalele atractii turistice din Constanta si Mamaia, plajele extinse, promenada, hoteluri frumoase si faimoasele cluburi de noapte, Parcul de distractii si tot ce are Mamaia mai bun de oferit. Faptul ca am reusit sa ne cream singuri un buget din Taxa de Promovare pe care am introdus-o la Mamaia, prin contributiile tuturor agentilor economici din statiune si cu sprijinul Primariei Constanta - ne permite sa ne situam detasat pe prima pozitie ca strategie si activitate de management de destinatie in Romania. De Craciun, oferim tuturor prietenilor Litoralului Romanesc primele imagini ale vacantei Mamaia 2017!", sustine Corina Martin, presedintele Asociatiei Litoral – Delta Dunarii.

Horia Tecau, primul Ambasador al statiunii Mamaia, va fi cel care va spune in acest film „Welcome to Mamaia!”

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri