Cateva curse au intarzieri de circa trei ore aeroportul Henri Coanda din Otopeni, dupa ce decolarile au fost blocate doua ore si jumatate din cauza ninsorii, insa nicio cursa nu a fost anulata pana la ora 10, a anuntat miercuri Compania Nationala Aeroporturi Bucurelti (CNAB), care administreaza cele doua aeroporturi din zona Capitalei.

Niciun avion nu a putut decola miercuri dimineata de pe aeroportul Henri Coanda Intre orele 6.00 si 8.30, din cauza ninsorii extrem de puternice, a declarat anterior, pentru News.ro, directorul de comunicare al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB), Valentin Iordache. La ora redactarii acestei stiri, potrivit paginii de internet a aeroportului Henri Coanda, exista cinci curse care au intarzieri mai mari de trei ore, dintre care trei curse Wizz Air (destinatii Londra, Dortmund si Treviso), o cursa Air France (destinatie Paris) si una Lufthansa (destinatie Frankfurt), conform News.ro.

"Nicio cursa nu este anulata pe Aeroportul Henri Coanda din cauza conditiilor meteo si se aterizeaza in deplina siguranta. Incepand cu ora 08.30, aeronavele au inceput sa decoleze. Unele zboruri au inregistrat intarzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrarii aeronavelor", a precizat compania, intr-un comunicat. Potrivit paginii de internet a aeroportului Henri Coanda, dupa ora 8.30 au decolat deja avioanele care efectueaza mai multe curse interne si internationale.

La aceasta ora asteapta sa decoleze mai multe curse ale unor companii aeriene precum Wizz Air, Ryanair, Lufthansa, Tarom, Blue Air, KLM si British Airways. Miercuri a intrat in vigoare cod portocaliu de ninsori in mai multe zone din tara, iar caderile puternice de zapada au creat probleme serioase in domeniul transporturilor.

Sursa foto: Sergydv | Dreamstime.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri