Consiliul de Administratie al companiei aeriene de stat Tarom are incepand din februarie un nou director general al companiei, pe Eugen Davidoiu, care a condus mai multe companii din domeniul energiei.

"Astazi, 02.02.2017, Consiliul de Administratie al Companiei TAROM a hotarat numirea lui Eugen Davidoiu in functia de Director General al companiei, dupa ce mandatul directorului general interimar Dan Plaveti s-a incheiat de drept", informeaza Tarom.

Noul manager il inlocuieste pe Dan Iulius Plaveti, caruia i-a expirat mandatul.

Eugen Davidoiu are 49 de ani si o vasta experienta manageriala, dupa ce a detinut functii de conducere in mai multe companii nationale, printre care „Electrica Serv” si Societatea Nationala a Lignitului Oltenia.

Noul director Tarom este de formatie inginer si a absolvit Masterul de Stiinte Administrative al Universitatii Bucuresti, dar si Institutul Diplomatic Roman, din cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Anul trecut, Tarom a transportat 2,41 milioane de pasageri, fiind pe locul 3, dupa Wizz Air (5,5 mil. pasageri) si Blue Air (3,59 mil. pasageri).

Sursa foto: StudioPortoSabbia / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri