Compania de croaziere Norwegian Cruise Line lanseaza, din aprilie, pachetele de croaziera si pe piata din Romania. O simulare pe site-ul companiei arata ca o croaziera de 7-8 zile pe Marea Mediterana costa peste 1.000 de euro, iar in Caraibe de la 1.050 euro de persoana.

Pentru toate rezervarile facute pana pe 30 aprilie 2017, turistii beneficiaza de reduceri de pana la 200 euro / cabina. Cei care calatoresc in studio-uri economisesc 50 euro, cei in cabine cu vedere la ocean economisesc 100 euro si cei care calatoresc in cabine cu balcon, mini suite, suite si in zona exclusivista The Haven, economisesc 200 euro / cabina.

Pachetul Premium All Inclusive include:

  • O selectie variata de bauturi premium alcoolice si non-alcoolice in toate barurile. saloanele si locurile de servit masa, oricand, pe toata durata croazierei.
  • Specialitati din cafea marca Lavazza in timpul meselor.
  • Gratuit: o sticla de apa de persoana, pe zi, in cabine.
  • Experiente culinare unice in locurile de servit masa la bordul navei – bufete, demonstratii de gatit, gratare preparate pe punte.
  • Activitati exclusive de divertisment, hituri de pe Broadway, spectacole, muzica si stand-up comedy.
  • Facilitati de agrement pentru toate varstele.
  • Beneficii si privilegii suplimentare oferite turistilor cazati in apartamente si in zona denumita The Haven by Norwegian

Pachetul Premium All Inclusive este disponibil pentru toate cele 14 nave ale liniei Norwegian Cruise Line, inclusiv pe cele 5 nave care au traseu in Europa (2 in Tarile Nordice si 3 in Marea Mediterana).

Norwegian Cruise Line a fost lansata in urma cu 50 de ani. In luna octombrie 2015, companiei i-a fost livrata nava Norwegian Escape, cu o capacitate de 4.200 de pasageri. Compania a comandat alte trei nave cu o capacitate de 4.200 de pasageri de la Meyer Werft, cu livrare in primavara anului 2017, primavara anului 2018 si toamna anului 2019. In plus, linia de croaziera a semnat un acord cu Fincantieri S.P.A. pentru livrarea a patru nave de noua generatie cu livrare in 2022, 2023, 2024 si 2025 si detine optiune pentru inca doua suplimentare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri